12 érv mellettünk

  mosogatógépszerelő covid

mosogatógépszerelő covid

 

12 érv mellettünk:

 

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy kellemetlenséget okoz egy család életében, ha nincsenek kimosva a ruhák. Ez az idő általában 1-2 órát vesz igénybe.

 

2. A készülékek több mint 99%-át a helyszínen megjavítjuk! Ez az ügyfelekben sem okoz kételyt és felesleges szállítási költséget!

 

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! Így tudjuk biztosítani az ügyfeleinknek a tartósan alacsony árakat!

 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert mi alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

 

6. Sok szerviz 4-5 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába?

 

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten felhívjuk figyelmüket az olyan cégekre, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és hűtőgépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosógépes szakma élmezőnyébe)

 

8. Ha esetleg alkatrész beszerzésre szorul a készülék, mi akkor sem kérünk dupla kiszállási díjat!

 

9. Ha figyelmetlen volt és a melltartó merevítő elakadt a készülékben, akkor erre is tudunk megoldást kínálni.

 

10. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosógép szerelésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

 

11. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

 

12. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosógép meghibásodás nem okoz problémát!

 

Kérjük, segítse munkánkat és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre!