Karbantartás

 

A mosógép karbantartás során eltávolítjuk a mosógépre rakódott szennyeződéseket. A készülék burkolatát levéve megtisztítjuk a portól és a lerakódott szennyeződésektől a mosógépet.

Az első lépés a mosógép általános állapot felmérése. A mosógép gumicsöveinek és a mosógép motorja által meghajtott ékszíjat ellenőrizzük. Fontos a mosógép elektromos vezetékinek és berendezéseinek is az átvizsgálása. A mosógép karbantartása közben az esetlegesen felmerült hibákat kijavítjuk és tájékoztatjuk az ügyfelet a készülék általános állapotáról. A mosógép szűrőjét is kitisztítjuk, amellyel megakadályozzuk a mosógép szivattyújának károsodását is.

A munkánk végeztével egy ecetes mosást szoktunk javasolni az ügyfeleinknek, amivel a készülék vízkörében lerakódott mosószer és öblítő maradványokat tudjuk eltüntetni.2-3 liter 20%-os ecetet kell ilyenkor beletölteni a mosógép adagolóba és a legmagasabb hőfokon el kell indítani egy ruha nélküli mosást.

Érdemes karbantartatni a készüléket, amikor hosszú ideig nem üzemelt a készülék vagy esetleg használt készüléket vásárolt. Ekkor fény derülhet a még kezdődő problémákra, így megelőzhetjük a komolyabb, költségesebb hibák kialakulását.

Mosógépszerelő munka

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
09:00 - 13:00
vasárnap
Csak Online foglalás hétfőre

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ kesztyűt és orvosi maszkot!

 

Mosógép szerelés után egyszerűen Domestos-szal tisztítsák le a felületeket.

 

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre!