Karbantartás

 

A mosógép karbantartás során eltávolítjuk a mosógépre rakódott szennyeződéseket. A készülék burkolatát levéve megtisztítjuk a portól és a lerakódott szennyeződésektől a mosógépet.

Az első lépés a mosógép általános állapot felmérése. A mosógép gumicsöveinek és a mosógép motorja által meghajtott ékszíjat ellenőrizzük. Fontos a mosógép elektromos vezetékinek és berendezéseinek is az átvizsgálása. A mosógép karbantartása közben az esetlegesen felmerült hibákat kijavítjuk és tájékoztatjuk az ügyfelet a készülék általános állapotáról. A mosógép szűrőjét is kitisztítjuk, amellyel megakadályozzuk a mosógép szivattyújának károsodását is.

A munkánk végeztével egy ecetes mosást szoktunk javasolni az ügyfeleinknek, amivel a készülék vízkörében lerakódott mosószer és öblítő maradványokat tudjuk eltüntetni.2-3 liter 20%-os ecetet kell ilyenkor beletölteni a mosógép adagolóba és a legmagasabb hőfokon el kell indítani egy ruha nélküli mosást.

Érdemes karbantartatni a készüléket, amikor hosszú ideig nem üzemelt a készülék vagy esetleg használt készüléket vásárolt. Ekkor fény derülhet a még kezdődő problémákra, így megelőzhetjük a komolyabb, költségesebb hibák kialakulását.

Mosógépszerelő munka

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

Nyitvatartási időnk

Mára már sajnos bezártunk!

Foglaljonidőpontot ITT a következő nyitvatartási napra!

 

hétfő
09:00 - 17:00
kedd
09:00 - 17:00
szerda
09:00 - 17:00
csütörtök
09:00 - 17:00
péntek
09:00 - 17:00
szombat
Zárva
vasárnap
Zárva

Szavazás

Mennyire volt megelégedve a szolgáltatásunkkal?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:
 
Powered by Sexy Polling
 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Facebook közösségünk

SFbBox by enter-logic-seo.gr

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe