Karbantartás

 

A mosógép karbantartás során eltávolítjuk a mosógépre rakódott szennyeződéseket. A készülék burkolatát levéve megtisztítjuk a portól és a lerakódott szennyeződésektől a mosógépet.

Az első lépés a mosógép általános állapot felmérése. A mosógép gumicsöveinek és a mosógép motorja által meghajtott ékszíjat ellenőrizzük. Fontos a mosógép elektromos vezetékinek és berendezéseinek is az átvizsgálása. A mosógép karbantartása közben az esetlegesen felmerült hibákat kijavítjuk és tájékoztatjuk az ügyfelet a készülék általános állapotáról. A mosógép szűrőjét is kitisztítjuk, amellyel megakadályozzuk a mosógép szivattyújának károsodását is.

A munkánk végeztével egy ecetes mosást szoktunk javasolni az ügyfeleinknek, amivel a készülék vízkörében lerakódott mosószer és öblítő maradványokat tudjuk eltüntetni.2-3 liter 20%-os ecetet kell ilyenkor beletölteni a mosógép adagolóba és a legmagasabb hőfokon el kell indítani egy ruha nélküli mosást.

Érdemes karbantartatni a készüléket, amikor hosszú ideig nem üzemelt a készülék vagy esetleg használt készüléket vásárolt. Ekkor fény derülhet a még kezdődő problémákra, így megelőzhetjük a komolyabb, költségesebb hibák kialakulását.

Mosógépszerelő munka

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
07:00 - 20:00
kedd
07:00 - 20:00
szerda
07:00 - 20:00
csütörtök
07:00 - 20:00
péntek
07:00 - 20:00
szombat
07:00 - 20:00
vasárnap
07:00 - 20:00

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre! 


Szmogtérkép

Budapest szmogtérképe