Milyen mosógépet vegyünk?

Milyen mosógépet vegyünk?

 

A mosógép mára már életünk részévé vált, szinte nélkülözhetetlen mindegyik háztartásban.

Sajnos a kérdésre nincsen egy pontos válasz, de összegyűjtöttünk Önnek néhány praktikus szempontot, hogy segítsünk a választásban!

Márka-kérdés:  rengeteg márkával találkozhatunk egy vásárlásnál, kiragadni 1-1 nevet nem tudunk.

Mindegyik márkának vannak jobban sikerült modelljei, de az, hogy ezek melyikek csak évek után derül ki, de a tapasztalatok alapján a japán és koreai gyártmányok sokkal jobban kivitelezettek, mint az európaiak.

 

Elöl vagy felültöltős?

Itt szinte teljesen mindegy a válasz, ami a teljesítményt, illetve a tartósságot illeti. Azt, hogy melyiket választjuk, inkább a kényelmi szempontok döntsék el. Pontosan nézzük meg hova szeretnénk elhelyezni az új készüléket, elfér e ott kényelmesen. (Esetleg esztétikai szempontból melyik tetszik a szemünknek jobban.)

Az elöltöltős mosógépek több helyet foglalnak, mint a felültöltősök, hiszen utóbbiakat kissebbekre,  keskenyebbre tervezték a gyártók.

 

Szárítógép dilemma:

Manapság igen közkedvelt lett a szárítógéppel kombinált mosógépek köre. Ha esetleg kevés helyünk van a ruhák szárítására, igen praktikus lehet a szárítógép használata, hisz ezzel időt, és helyet is jócskán spórolhatunk.

Környezetvédelem és energiafogyasztás:

Igen fontos tényező mosógépvásárlásnál, hiszen nem mindegy, hogy 1-1 mosás alkalmával mennyi vizet, áramot használunk el. Vásárlás előtt mindenképp nézze meg a készüléken feltüntetett jeleket, (kérjen segítséget az eladótól), hogy tisztában legyen az adott készülék fogyasztásával, hiszen a környezetünk miatt is fontos, és persze, nem mindegy mennyibe is kerül egy adag kimosott ruha számunkra.

Mosógépszerelő munka

Nyitvatartási időnk

Még vállalunk mára kiszállást!

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
09:00 - 13:00
vasárnap
Csak Online foglalás hétfőre

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Hívjon még ma!

06 70 513 86 66

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Minden szerelőnk használ kesztyűt és orvosi maszkot!

 

Mosógép szerelés után egyszerűen Domestos-szal tisztítsák le a felületeket.

 

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre!