Mosógép bekötés

 mosógépszerelő covid

 

A Mosógépszerelő szinte minden mosógép bekötést elvégez!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

 

Mi történik akkor, ha nem rendelkezik a beüzemelésről szóló számlával?

Ha a nem szakszerű beüzemelés miatt hibásodik meg az új mosógép, akkor az „helytelen bekötésből adódó kárnak” minősül, amire az általános garancia illetve jótállás nem vonatkozik. A mosógép bekötés sok gyakorlati tapasztalatot igényel, ne álljon neki önállóan!

 

Miért fontos, hogy az új mosógépet szakember üzemelje be?

Ha meghibásodik a készülék az első dolog amiatt a garancia érvényesítésekor kérhet a márkaszervíz az a garancia jegyet, a beüzemelésről szóló számlát

 

Mi a helyzet akkor, ha a helytelenül beüzemelt készülék eláztatja a szomszédjait?

A biztosító is kérheti a beüzemelésről szóló számlát. Ellenkező esetben elállhat a kártérítésről, így azt Önön hajthatják be a károsultak.  

 

Mennyibe kerül a beüzemelés, mosógép bekötés ára?

Egy új mosó vagy mosogatógép vásárlása 80.000 Ft-tól 250.000 Ft-ig terjedhet. Véleményünk szerint nem érdemes kockáztatni a garanciát és jótállást, hogy spóroljunk ezzel 12.000Ft-ot. ( A bekötés általában 12.000 Ft-ba kerül, ez az összeg akkor növekszik, ha szifont vagy sarokszelepet kell cserélni.

  

Az olcsóbb néha drágább?

Más mosógép vagy mosogatógép szerelők valóban beüzemelhetik olcsóbban, de számla nélkül… Munkalapot adnak, de ha nincs számla, akkor a márkaszervíz nem fogadja el ezt bizonyító erejűnek…  

  

Mi lesz a régi készülékével?

Ha a forgalmazótól rendeli meg a házhozszállítást, akkor a szállítóknak kötelező elszállítaniuk a régi készüléket. Fontos, hogy a régi vízvezetékre csatlakoztatott befolyó cső maradjon meg Önnél. 1. Zárja el a csapot (ha ez nem megy, akkor a vízóránál zárja el a lakásba menő hidegvizet). Feltétlenül hívja kollégáinkat, és kérjen vízvezeték szerelőt, hisz az új gép meghibásodásához vezethet, így nem tudjuk szakszerűen bekötni a vízvezeték rendszerbe. 2. Csavarja le a befolyócső hollanderét a készülékről.

 

Mit tegyek, ha megérkezett a készülék?

 

Csomagolja ki és nézze át alaposan, hogy a szállítás során keletkezett-e sérülés. A vásárlástól számított 3 naptári napig őrizze meg a készülék dobozát és csomagoló anyagait, hisz ha bármilyen probléma felmerül ebben az időszakban, akkor még ki lehet cserélni a készüléket. 

 

Bekötési idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosógép bekötéseket még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges bekötés között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több mosógépszerelővel dolgozunk. 

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel!
Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel! Ha a mosógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse is lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hetet is igénybe vehet.Sajnos más mosógép szervízeknél is ennyi a javítási idő ezeknél a munkáknál...

 

Szakembereink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosógépszerelésekben, így nyertek felvételt cégünkhöz.

 

Mosógép bekötés

A mosógép beépítés alatt rendszerint a mosógép bekötést értjük, amelyet nem bútorasztalos, hanem vízvezeték szerelői oldalról közelítünk meg. A mosógép beépítésekor fontos a hely pontos kiválasztása, hisz nem mindegy a készülék működése szempontjából, hogy mekkora vízoszlopot kell kinyomnia a mosógép szivattyújának. Összességében tehát a mosógép beépítés során sok múlik a hely kiválasztásán is! A mosógép bekötése szifonba történik általában.A mosógép bekötése lefolyóba általában több problémába ütközik, ilyenkor új szifont kell többnyire beszerelni. A mosógép szifon bekötése során a mosógép kifolyócső csatlakoztatása bilincsel kerül rögzítésre. Ezzel mosógép szennyvíz bekötést befejeztük. A mosógép kifolyócső bekötésétől.

 

Szakmai tapasztalat 

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosógépet kötöttek már be sikeresen! Ha a mosógép bekötés során a sarokszelep beszerelése sem okoz nekünk problémát!

 

Hol dolgozunk?

A mosógép szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem a szombati vagy ünnepi kiszállásokra sem!

 

Miért válasszon minket?

1. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyire kellemetlen, ha az embernek nélkülöznie kell a mosógépét.

2. A készülékek több mint 90%-át a még aznap bekötjük! 

3. Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek a szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, rezsi, építményadó, stb.)! 

4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a szerelőt várja, mert alkalmazkodunk az ön időbeosztásához. Általában 1-2 órán belül a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

5. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta NEM VÁLTOZOTT ÉS NEM IS FOG VÁLTOZNI, hisz a velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink egy jelentős részét!

6. Sok szerviz 6000 Ft-os fix díjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ha nem kap erről számlát a bekötésről, akkor mivel tudja bizonyítani, hogy az szakszerűen lett elvégezve?

7. Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk! Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyek a híradástechnikai berendezéseken át foglalkoznak még mikrohullámú és mosógépszereléssel is!(Sajnos többnyire az ilyen "vállalkozások" nem tartoznak bele a mosógépes szakma élmezőnyébe)

8. Képzett kollégáink szinte minden márkájú és típusú mosógép bekötésével foglalkoznak, hisz már több, mint 10 éves szakmai múlttal rendelkeznek!

9. Fiatal, dinamikus szerelőinknek a legújabb fejlesztések elsajátítása sem okoz gondot!

10. Tapasztalt szakembereinknek szinte semmilyen mosógép meghibásodás nem okoz problémát!

   

A mosógép javításához szükséges feltételek:

Fontos, hogy a mosógép hozzáférhetőségét Önnek kell biztosítania. A mosógép szereléshez elengedhetetlenhogy beépített készülék esetén ki legyen szerelve, hisz mi egy bútorlapokkal körbevett mosógépet nem tudunk megjavítani. Ha nem tudja kihúzni, akkor hívjon egy asztalost, aki sérülésmentesen, szakszerűen lebontja a mosógépet körülvett bútorelemeket. A mosógép szerelő ezt követően tudja csak a mosógép javítást megkezdeni. Fontos továbbá, hogy amikor ki van szerelve a mosógép még be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték, hisz, csak így tudjuk kipróbálni, a javítás végeztével, hogy működik-e.

  

Kérjük Szavazzon Ön is!

Kérjük, segítse a mosógépszerviz munkáját és ossza meg másokkal is a tapasztalatait, véleményét a szolgáltatásunkkal kapcsolatban. A szavazó ablakon belül több szavazás eredményét is meg tudja tekinteni. Szavazatát előre is köszönjük!

A mosógép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A mosógép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia mosógép szervízt.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosógép bekötés, bosch mosógép bekötés, candy mosógép bekötés, electrolux mosógép bekötés, orion mosógép bekötés, gorenje mosógép bekötés, samsung mosógép bekötés, siemens mosógép bekötésteka mosógép bekötés, whirlpool mosógép bekötés, stb…

 

Mosógépszerelő munka

 

Klíma beszerelés

Még van szabad kapacitásunk!

 

Klíma beszereléssel, akár 48 órán belül!

Bővebb infóért kattintson ide!

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
Csak online foglalás Hétfőre
vasárnap
Csak online foglalás Hétfőre

Qr kódunk

Mentse el mobiljába
Qr Code
Még hasznos lehet...

Hívjon még ma!

Elsődleges telefonszám:

06 70 513 86 66

 

Akár 2 órán belül kimegyünk!

 

Másodlagos telefonszám:

06 70 266 45 45

 

Minden szerelőnk használ FFP2-es (N95-ös) maszkot!

 

Mosogatógép szerelés után egyszerűen alkoholos fertőtlenítővel tisztítsák le a felületeket.

 

Fordítás

Hungarian Bulgarian Chinese (Simplified) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Irish Italian Japanese Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Turkish Ukrainian Yiddish

Dugótérkép

Kíváncsi az aktuális Budapesti forgalmi helyzetre? 

Kattintson a képre!