Kapcsolat

 

Elsődleges telefonszámunk: 06 70 533 11 77

Másodlagos telefonszámunk: 06 70 233 11 44

Weboldalunk:  www.mosogep-szerviz.com

E-mail címünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


 

Ha telefonszámunk foglalt, akkor munkatársunk épp egy ügyféllel beszél, ha kijelezte a hívószámát, akkor pár percen belül visszahívja Önt! Ez az idő maximum 5-10 perc lehet!

A munka felvétel során kérjük diktálja be kollégánknak a pontos címet, emeletet, ajtó számát és ha van kaputelefon, akkor annak kapukódját és kiírását.

A kiszállásokat 3 órás időtartamokban vesszük fel.(Például 9 és 12 óra között, 11 és 14 óra között, stb. ). Más szervizeknél egyszerűen csak azt mondják, hogy 9 és 17 óra között érkeznek! Mi tiszteljük az idejét és nem váratjuk Önt feleslegesen!

Reméljük elnyertük bizalmát és megrendeli szolgáltatásunkat! 

  

 

 

 

Mosógép elszállítása:

Sok mosógép szervíz automatikusan elszállítja a javítandó készüléket 20.000 forintért, ami felesleges költséget jelent az ügyfeleknek és bizalmatlanságot kelthet bennük. Miután az ismeretlen szerelő elvitte a drága háztartási gépet a legritkább esetben hagy csak átvételi elismervényt. Véleményünk szerint ennek semmi értelme, hiszen a szállítás során rengeteg kellemetlenséggel és kockázattal jár, és akár újabb hibák is keletkezhetnek.

A mi szerelőink inkább az alkatrészt viszik az ügyfelekhez és nem szállitják el a mosógépet, így Ön jelentős költséget takarít meg és biztonságban tudhatja a mosógépét!

 

Mennyi ideig tart egy mosógép javítás a helyszínen:

A mosógép szerelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 15 perc szokott lenni. Ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 20-30 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Miben nem tudunk segíteni?

 • Régi NDK-s és Hajdu márkájú mosógépek javítását nem vállaljuk, hisz már nincs hozzájuk alkatrész.
 • Ipari és kereskedelmi mosógépek valamint szárítógépek javítását sem vállaljuk.
 • Mosó-szárítógépekkel akkor ne forduljon hozzánk, ha a szárítási funkciójával van probléma.
 • Ha a mosógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
 • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)
 • Ha mosógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.

 

Fix díjak és Fizetési módok:

- Budapesten 15.000 Ft Fix díjon dolgozunk, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ez az egyszeri összeg tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapotfelmérést és a mosógép javítását is. A javításhoz szükséges alkatrész természetesen ezen felül fizetendő.

- Kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.

 

Számlázási információk:

Sok mosógép szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

 

10 érv mellettünk:

 1. Kiemelkedő tapasztalatunk miatt mosógép szerelő kollégáink szinte minden márkájú mosógépet meg tudnak javítani.

 2. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséget okozz a mosógép hiánya.

 3. Kollégáink angolul beszélnek. Nem alkoholizáló, nem dohányzó, tiszta ruházatú, önmagukra és környezetükre is igényes szakemberek.

 4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a egész nap a mosógép szerelőt várja. Általában aznap 3 órás időintervallumban a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 5. Árképzésünk korrekt és kiszámítható. Fix díjunk 15.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapot felmérést, a javítás munkadíját és az általános forgalmi adót is. 

 6. A készülékeket a helyszínen megjavítjuk. Ez az ügyfelekben nem okoz kételyt és felesleges el- és visszaszállítási költséget! Más szervízekben ez az összeg 20.000 Ft.

 7. A kialakult gyakorlat szerint a mosogatógép szervízek 6 hónapos jótállást biztosítanak. Mi ezzel szemben 1 év teljes körű írásos garanciát biztosítunk javításainkra.

 8. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta nem változott és nem is fog változni, hisz a számtalan velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink jelentős részét!

 9. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába? Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk!

 10. Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyeknek nem fő profilja a mosógép javítás. Ha az év minden hétköznapján mosógép szereléssel foglalkozik egy szervíz, akkor egyedülálló tapasztaltra tesz szert. Mivel ezek a ,,szakemberek" nem tartoznak bele a mosógépes szakma élmezőnyébe a szakmai tapasztalat hiánya az általuk elvégzett javítás rovására mehet.
  Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, piaci alapú rezsi
  , építményadó, stb.)!

 

Copyright © 2009-2023 www.mosogep-szerviz.com Minden jog fenntartva!

Mosógép javítás

Hívjon még ma!

Mosógép javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Mosógép szerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
10:00 - 18:00
vasárnap
Telefonos munkafelvétel Hétfőre.

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu