Sajnos már nem dolgozunk a 21. kerületben!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 mosógépszerelő covid

mosógépszerelő covid

 

A Mosógépszerelő szinte minden mosógép javítást elvégez a 21. kerületben!

Először is engedje meg, hogy megköszönjük bizalmát, amiért ellátogatott weboldalunkra és megadta annak a lehetőségét, hogy hamarosan önt is az elégedett ügyfeleink táborában köszönthessük!

Szakembereinknek kiemelkedő helyismerettel rendelkeznek a XXI. kerületben, így biztos lehet abban, hogy a lehető leghamarabb kiérkezünk, hogy elhárítsuk a problémákat.

 

Milyen márkájú mosógépek javítását vállaljuk?

Aeg, Amica, Arctic, Ardolux, Ariston, Bauknecht, Beko, Blomberg, Bomann, Bosch, Brandt, Bush, Candy, Cata, Concept, Constructa, Daewoo, De dietrich, Delton, Dimarson, Ecg, Edesa, Electrolux, Elektra Bregenz, Eudora, Eurotech, Evrika, Fagor, Foster, Franke, Fujitsu, Goddes, Gorenje, Haier, Hansa, Hanseatic, Haussmeister, Heinner, Hoover, Hotpoint, Hotpoint-ariston, Iberna, Ignis, Indesit, Küppersbusch, Lesli, Lg, Lord, Mastercook, Midea, Minimat, MioStar, Mpm, Navon, Neff, Ok, Orion, Panasonic, Philco, Philips-whirlpool, Polar, Privileg, Romo, Samsung, Sanyo, Sauber, Scholtés, Sharp, Siemens, Smeg, Star Light, Teka, Westinghouse, Whirlpool, Zanker, Zanussi, Zerowatt, Zerowatt-Iberna

 

Javítási idő

A munkafelvételt követően 1-2 órán belül kimegyünk az ügyfeleinkhez és a mosógép javításokat a helyszínen még aznap el is végezzük! Ezzel szemben a márkaszervízeknél elmondható, hogy a munkafelvétel és a tényleges javítás között akár 1 hét is eltelhet. Ezek a szervízek általában hétvégén és ünnepnapokon nem dolgoznak, amelyet csak ront a nyári szabadságolások időszaka. Természetesen ezek nálunk nem fordulhatnak elő, hisz minden nap több mosógépszerelővel dolgozunk. Ha a dobcsillag vagy a mosógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hét is lehet.

 

Árképzés

Árképzésünk mérsékelt, ezért számos ügyféllel rendelkezünk. Számos szervíz rendelkezik üzlethelységgel és ott szobrozó alkalmazottakkal, akik nem mennek házhoz mosógépet javítani, ezért ezeket a költségeket tovább kell hárítania a ügyfeleikre. Ha a cég márkaszervízként működik, akkor az ár akár többszörösére is nőhet a jogdíjak miatt, ha a vállalkozás több márkát is képvisel! Ha a mosógép elektronikája romlik el, akkor megpróbáljuk a panelt megjavítani, mert az új panel a javítás árának a többszöröse is lehet. Sajnos ez esetben a várakozási idő akár 2 hetet is igénybe vehet.Sajnos más mosógép szervízeknél is ennyi a javítási idő ezeknél a munkáknál...

 

Mosógép szerelőink képzettsége

Kollégáink a  legnevesebb intézményekben tanultak, ahol az elméletei és gyakorlati oktatáson is kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a mosógépszerelésekben, így nyertek felvételt hozzánk! A mosógép csapágy cserétől a kisebb javításokig szinte mindenben számíthat ránk!

 

Szakmai tapasztalat

Szakembereink már több mint 1000 háztartási mosógépet javítottak már meg sikeresen, ezért minden mosógép javításában kiemelkedő tapasztalatot szeretek! A szakszervizeknél sajnos előfordul, hogy egy szerelő csak egy bizonyos márkához és azon belül is csak pár típushoz ért! Ez azért fordulhat elő, mert nem kapta meg az adott típus javításához szükséges ismereteket. Cégünknél szakembereink szinte minden típusú mosógépet gyorsan meg tudnak javítani!

 

Hol dolgozunk?

A mosógép szerelőink Budapest minden kerületében vállalnak munkát.

Csepelen főleg az alábbi területekről keresnek meg bennünket:Csepel-Belváros, Csepel-Csillagtelep, Csepel-Erdőalja, Csepel-Erdősor, Csepel-Gyártelep, Csepel-Háros, Csepel-Kertváros, Csepel-Királyerdő, Csepel-Királymajor, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csepel-Szigetcsúcs.

 

Mikor dolgozunk?

A nyitvatartásunkat a bal oldali menüben találja meg.

Hétvégén online időpont foglalási rendszerünk keretében lehet időpontot egyeztetni hétköznapra.

Nem számolunk fel semmilyen felárat sem.

 

A mosógép javításához szükséges feltételek:

A mosógépet Önnek nem kell kiszerelnie vagy a készülékre csatlakoztatott csöveket eltávolítania. A legfontosabb szempont az ilyen helyzetekben, hogy azt az állapotot lássuk, amikor a készülék a rendellenes működést produkálta. A készülék kipróbálásához szükséges, hogy be legyen kötve a lefolyó és a vízvezeték valamint az elektromos hálózatba, hisz, csak így tudjuk kipróbálni és orvosolni a hibát. Ha a mosógépre szárítógép is fel van szerelve, akkor kérjük azt távolítsák el a mosógépről, mi csak ebben az esetben tudjuk elkezdeni a javítást.

 

A mosógép javítás Budapest egész területén elérhető bárki számára, hisz minden kerületben dolgozunk. A mosógép szerelő kollégáink szinte bármilyen problémát elhárítanak, hogy sokáig ne kelljen hívnia mosógép szervízt.

 

Milyen szervíz is vagyunk mi?

Tulajdonképpen aeg mosógép szerviz, bosch mosógép szerviz, candy mosógép szerviz, electrolux mosógép szerviz, orion mosógép szerviz, gorenje mosógép szerviz, samsung mosógép szerviz, siemens mosógép szerviz, teka mosógép szerviz, whirlpool mosógép szerviz, stb… összessége. A különbség csupán annyi a , hogy ameddig egy bosch mosógép márkaszervíz egy márkájú készüléket javít csak, mi szinte minden márkájú mosógép javítását vállaljuk, mert a mosógép szerelő kollégáink nagy tudással rendelkeznek!

 

Mosógép elszállítása:

Sok mosógép szervíz automatikusan elszállítja a javítandó készüléket 20.000 forintért, ami felesleges költséget jelent az ügyfeleknek és bizalmatlanságot kelthet bennük. Miután az ismeretlen szerelő elvitte a drága háztartási gépet a legritkább esetben hagy csak átvételi elismervényt. Véleményünk szerint ennek semmi értelme, hiszen a szállítás során rengeteg kellemetlenséggel és kockázattal jár, és akár újabb hibák is keletkezhetnek.

A mi szerelőink inkább az alkatrészt viszik az ügyfelekhez és nem szállitják el a mosógépet, így Ön jelentős költséget takarít meg és biztonságban tudhatja a mosógépét!

 

Mennyi ideig tart egy mosógép javítás a helyszínen:

A mosógép szerelés a helyszíni hiba megállapításával kezdődik, ami maximum 15 perc szokott lenni. Ha rendelkezésre áll az alkatrész általában további 20-30 percet szokott igénybe venni. Amennyiben nem, és azonnal beszerezhető, akkor még aznap elmegyünk érte. Rendelés esetén új időpont egyeztetése szükséges.

 

Miben nem tudunk segíteni?

 • Régi NDK-s és Hajdu márkájú mosógépek javítását nem vállaljuk, hisz már nincs hozzájuk alkatrész.
 • Ipari és kereskedelmi mosógépek valamint szárítógépek javítását sem vállaljuk.
 • Mosó-szárítógépekkel akkor ne forduljon hozzánk, ha a szárítási funkciójával van probléma.
 • Ha a mosógép meghibásodásának az volt az oka, hogy az elektromos hálózaton keresztül túlfeszültséget kapott a készülék, akkor az erről szóló biztosító felé elszámolható hiteles jegyzőkönyv kiállításával nem foglalkozunk.
 • Ha nincs szüksége a javításra, csak alkatrészt szeretne vásárolni, abban nem tudunk segíteni. (Természetesen, ha mi szereljük be, akkor beszerezzük a szükséges alkatrészt.)
 • Ha mosógép lába ha kitört vagy meghibásodott, akkor sem tudunk segíteni.

 

Fix díjak és Fizetési módok:

- Budapesten 15.000 Ft Fix díjon dolgozunk, amely már az általános forgalmi adót is tartalmazza. Ez az egyszeri összeg tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapotfelmérést és a mosógép javítását is. A javításhoz szükséges alkatrész természetesen ezen felül fizetendő.

- Kizárólag készpénzes fizetési módra van lehetőség.

- Ha a kifizetés helye eltér a javítás helyétől, ezért újabb kiszállásra van szükség emiatt, akkor még 5000 Ft-ot felszámolunk.

 

Számlázási információk:

Sok mosógép szerelő választotta a kisadózó vállalkozók tételes adóját, azaz a ,,katás" adózást. A kormány döntése alapján ők már csak kizárólag magánszemélyeknek adhatnak számlát, de vállalkozásoknak nem.

Ha minket választ, akkor biztos lehet benne, hogy mi nem Katás adózók vagyunk, így gond nélkül ki tudunk kiállítani számlát vállalkozásoknak és társasházaknak is.

 

10 érv mellettünk:

 1. Kiemelkedő tapasztalatunk miatt mosógép szerelő kollégáink szinte minden márkájú mosógépet meg tudnak javítani.

 2. Tapasztalt szakembereink a lehető leghamarabb házhoz mennek, mert pontosan tudjuk, hogy mennyi kellemetlenséget okozz a mosógép hiánya.

 3. Kollégáink angolul beszélnek. Nem alkoholizáló, nem dohányzó, tiszta ruházatú, önmagukra és környezetükre is igényes szakemberek.

 4. Nem kell szabadságot kivennie, hogy a egész nap a mosógép szerelőt várja. Általában aznap 3 órás időintervallumban a helyszínre érünk, hogy mérsékeljük az önök kellemetlenségeit.

 5. Árképzésünk korrekt és kiszámítható. Fix díjunk 15.000 Ft, amely tartalmazza a kiszállást, parkolást, állapot felmérést, a javítás munkadíját és az általános forgalmi adót is. 

 6. A készülékeket a helyszínen megjavítjuk. Ez az ügyfelekben nem okoz kételyt és felesleges el- és visszaszállítási költséget! Más szervízekben ez az összeg 20.000 Ft.

 7. A kialakult gyakorlat szerint a mosogatógép szervízek 6 hónapos jótállást biztosítanak. Mi ezzel szemben 1 év teljes körű írásos garanciát biztosítunk javításainkra.

 8. Telefonszámunk és weboldalunk a megalakulásunk óta nem változott és nem is fog változni, hisz a számtalan velünk elégedett ügyfelek tovább ajánlanak ismeretségi körben és ez biztosítja munkáink jelentős részét!

 9. Sok szerviz 15-25 ezer forintos rezsióradíjjal számol, amely nagyon csalogatónak hangzik, de ha jobban belegondolunk... Ön szerint egy szakembernek megéri kiszállási díj nélkül a problémát elhárítani 1 óra alatt vagy inkább időzik még és belefut a 2., 3. megkezdett rezsiórába? Mi korrekt áron a lehető leghamarabb megoldjuk a problémákat felesleges időhúzás nélkül! (Hisz, nem órabérért dolgozunk!

 10. Kifejezetten óva intjük Önöket az olyan cégektől, amelyeknek nem fő profilja a mosógép javítás. Ha az év minden hétköznapján mosógép szereléssel foglalkozik egy szervíz, akkor egyedülálló tapasztaltra tesz szert. Mivel ezek a ,,szakemberek" nem tartoznak bele a mosógépes szakma élmezőnyébe a szakmai tapasztalat hiánya az általuk elvégzett javítás rovására mehet.
  Tudta ön azt, hogy az állandó műhellyel rendelkező szervizek általában borsos árat számolnak fel önnek! Egyszer a készülék elszállításáért, másodszor pedig szervizük fenntartási költségeiért (műhelybérlés, piaci alapú rezsi
  , építményadó, stb.)!

 

Copyright © 2009-2023 www.mosogep-szerviz.com Minden jog fenntartva!

Mosógép javítás

Hívjon még ma!

Mosógép javítás telefonszám

Virtuális Névjegykártya

Virtuális névjegykártyánk letöltéséhez olvassa be a kódot

Mosógép szerelő Névjegykártya

vagy

Kattintson ide a virtuális névjegykártya letöltéséhez.

 

Nyitvatartási időnk

hétfő
08:00 - 19:00
kedd
08:00 - 19:00
szerda
08:00 - 19:00
csütörtök
08:00 - 19:00
péntek
08:00 - 19:00
szombat
10:00 - 18:00
vasárnap
Telefonos munkafelvétel Hétfőre.

Fordítás

Hungarian Afrikaans Albanian Arabic Armenian Azerbaijani Basque Belarusian Bengali Bosnian Bulgarian Catalan Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Khmer Korean Lao Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Maori Mongolian Nepali Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Somali Spanish Swahili Swedish Thai Turkish Ukrainian Urdu Vietnamese Welsh Yiddish Zulu